hi ! saya Nurul Najwa Binti Sulaiman . Panggil saya Wawa . >.< , Umur saya 18 Tahun . Saya Berasal Dari Selangor .
cinta : 10 cara ucapkan I LOVE YOU (!)
posted on Saturday, 4 February 2012 at 03:37



apa khabar korang ?
dah lama nurul ta potpetpotpet dekat sini . haha .
eh , korang pernah bercintakan ? 
macam mana gf / bf korang ucapkan I LOVE YOU dekat korang eh ?
atau , korang sendiri yang luahkan pada gf / bf korang .
mesti macam-II gelagat kan ? hehe .


okeh , hari ini nurul mahu 'potpetpotpet' tentang cara-II ucapkan I LOVE YOU ...


  1. letakkan catatan 'aku cinta padamu / ilove you ' di meja makan ketika korang dan gf / bf makan bersama .
  2. kirimkan kad ucapan cinta pada gf / bf . lebih romantis lagi sekiranya setiap hari kamu lakukan nye . 
  3. kirimkan e-mel pada gf / bf yang berisi sebuah puisi cinta . [ alar , korang hantar je guna facebook ke , twittew ke dan laman web sebagainya.]
  4. kirimkan bunga dengan nota ringkas 'I LOVE YOU' . [bagi perempuan]
  5. luangkan waktu bersama hanya untuk gf / bf dan luahkan perasaan kamu padanya .
  6. senaraikan semua sebab mengapa korang mencintainya dan kemudian serahkan padanya untuk dia membaca sendiri isis hati korang.
  7. nyanyikan sebuah lagu untuknya , walaupun suara korang agak sumbang . hehe .
  8. masakan makanan kegemarannya .
  9. saat menemuinya , berikan senyuman korang yang paling manisdan tatap matanya dalam-II .Biarpun korang tak suarakan cinta padanya , namun pandangan matakamu sudah cukup menjelaskan segala-IInya .
  10. jika korang dan gf / bf terpisah jarak ,lakukan kunjungan kejutan .. 
hah , nurul harap tip-II ni berkesan untuk korang luahkan perasaan cinta
 terhadap gf / bf korang (!) 
thank You (!)
Wasalam ~








Labels:

layout, x