hi ! saya Nurul Najwa Binti Sulaiman . Panggil saya Wawa . >.< , Umur saya 18 Tahun . Saya Berasal Dari Selangor .
angry bird [ burung marah ] (!)
posted on Friday, 20 January 2012 at 20:02





what's up (!) 
perhh , dah lama nurul ta update entry baru . 
sebenarnya , nurul busy sangat sejak kebelakangan ni . 
jadi , tak sempat na update enrty baru . hehe :)
selain itu , sekarang musim nurul tengah ANGAU (!) 
angau dengan siapa (?) 
tett >.< , hanya nurul dan si dia saje yang tahu . HOHO .

okeh , hari ini nurul na potpet-II  pasal ANGRY BIRD (!) 
apa itu angry bird eh (?)
alar , game yang main cam lastik-II tu . 



haha , angry bird ni famous disebabkan baju , selipar , beg dan sebagainya kot .
adek nurul ada empat helai t-shrt angry bird ni . 
selipar dua pasang plak tu .
nurul ta faham apa yang dia minat sangat dengan binatang ni . aduhh .. 
comel ke (?) 
nurul tengok biasa jek . 
perhh , kaya wokk taukeh kedai tu . haha .
mana tak nya , nurul keluar p KL ke or anywhere lha kan mesti nampak bebudak pakai t-shrt tu .
semua nak angry bird . grr ~ 
kalau camni , nurul nak bukak kedai barangan angry bird lha . haha . <3
mesti untungkan (?)

-perlu peka dengan semasa okeh- 


















Labels:

layout, x