hi ! saya Nurul Najwa Binti Sulaiman . Panggil saya Wawa . >.< , Umur saya 18 Tahun . Saya Berasal Dari Selangor .
february Oh february ! [HAPPY BIRTHDAY]
posted on Sunday, 5 February 2012 at 00:04




huihh , pejam celik , pejam celik dah bulan february pada tahun 2012 .
cepat betul masa ni berlalu kan ?
result SpM dah tak lama lagi . 
grr ~ gerun pulak rasanya .
haish , lupa kan sementara waktu . 
sekarang nurul mahu cerita pasal bulan FEBRUARY !
nak tahu kenapa ?
sebab , birthday nurul pada bulan february . hehe .
 bulan paling istimewa bagi nurul kott  . 
dan , pada tahun ni , february ada 29 hari . 
best lha kan , bagi orang yang lahir pada 29 . february .. 
birthday nurul pulak pada 

19.february.1994 .
syoknya lha , dapat celeb nun family , and buah haty kot walaupun jarak memisahkan kami ~
nurul berharap korang happy pada bulan February ni . 
sekarang nurul nak nyanyi kan sebuah lagu ' happy birthday ' untuk sesiapa yang menyambut birthday pada bulan ini .


dan , nurul nak kasi hadiah untuk korang ni .
tapi , jangan berebut-II taw ! hehe 
Nahh !



tadddaaaa ~ comel tak ? 
jaga elok-II aw . 
penat nurul selongkah Google ~
(peace Y)

thank You ! 
waSalam ~ 

Labels:

layout, x